Waarom Thoonen?

Thoonen is specialist op het gebied van ramen deuren en serres

De klant iets extra’s bieden, dat is het idee. Zowel in product als in service, maar vooral ook in advies

VEILIGHEID

Onze producten voldoen ruimschoots aan de strengste veiligheidseisen. Bij Thoonen koopt u producten welke worden vervaardigd van de hoogste kwaliteiten.

POLITIEKEURMERK

Bohaco producten zijn voorzien van het beste hang- en sluitwerk dat meer dan voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Alle producten voldoen ruimschoots aan het politiekeurmerk (PKM) volgens NEN 5096.

SKG PRODUCT CERTIFICAAT

De producten zijn daarnaast inbraakwerend door het eigen SKG product certificaat. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

"Goed bekeken een klasse beter"

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Uitsluitend hoogwaardig materiaal, geen concessies aan kwaliteit. Bij Thoonen koopt u Bohaco producten. Deze worden vervaardigd van de hoogste kwaliteiteit. Door een diversiteit aan profieltypen en de mogelijkheden daarbinnen ontstaat een duurzame en stijlvolle productlijn. Daarnaast zorgt het verdekt liggend beslag voor extra esthetiek

Depothouder Stichting recycling vereniging kunststof gevelelementen (SRVKG)

Deze stichting regelt de recycling van kunststof kozijnen in Nederland. Oude kunststof kozijnen bevatten hoogwaardige grondstoffen die zonder probleem gebruikt kunnen worden voor nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen worden via depothouders naar verwerkers gebracht die de kozijnen mechanisch verwerken voor hoogwaardig hergebruik.

Producten met een KOMO certificaat voldoen aan alle eisen die producenten, architecten, bouwbedrijven en eigenaren daaraan in het bouwproces stellen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw kunststof ramen en deuren

Zoals u op deze website al heeft kunnen zien produceert en verkoopt Bohaco kunststof en aluminium ramen, deuren en serres. Maar naast deze producten kunt u bij Thoonen ook terecht voor aanvullende producten zoals een zonnescherm, rolluik of garagedeur. Alles van diezelfde goede kwaliteit. Op één plek; het hele plaatje compleet.

EEN VOORBEELD

VOOR & NA

Dit huis is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (Alliance Exclusief).

Voor de rolluikbakken en geleiders is bewust gekozen voor de kleur wit.

Ze vallen nu minder op bij de wit geschilderde muur. Daarentegen zijn de lamellen van de rolluiken antraciet, zoals de kozijnen. Bij gesloten rolluiken valt de donkere kleur juist minder op. Dit zorgt voor een rustige uitstraling.

VOOR

NA

Heeft u interesse in een van onze producten?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij kijken graag met u mee wat het beste past bij uw situatie. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor goed advies.  U bent welkom in onze showroom in Sint Agatha.