Over Ons

Thoonen is specialist op het gebied van ramen deuren en serres

De klant iets extra’s bieden, dat is het idee. Zowel in product als in service, maar vooral ook in advies

ONZE SHOWROOM

Tot het najaar van 2004 konden klanten op afspraak terecht in de kleine showroom aan huis bij de familie Thoonen. Vanaf het voorjaar van 2005 is er echter een nieuwe showroom geopend in een verbouwde historische stolpboerderij. 

Bezoek de showroom voor een eerlijk advies over welke kozijnen of serre het beste past bij uw situatie. Voor een advies op maat graag alleen op afspraak.

Onze showroom is ondanks de corona geopend, maar ALLEEN op afspraak. We houden ons strikt aan de RIVM maatregelen.

Bent u verkouden, niezen of hoesten dan is een afspraak helaas nu niet mogelijk. Uiteraard kunt u dan bellen of mailen.

 U bent welkom in onze showroom van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. In de avonduren of op zaterdag een bezoek brengen kan in overleg. Op maandag is onze showroom GESLOTEN

Voor een eerlijk en gepast advies werken we het liefst, ook overdag, op afspraak. In de showroom vindt u diverse voorbeelden van ramen, deuren en serres, maar ook rolluiken, zonwering en screens.

Wilt u alvast een gepaste offerte ontvangen? Dat kan. Mail ons alvast de globale maten en eventuele foto’s van uw situatie en wensen door. 

We sturen u dan een zo goed mogelijke gepaste offerte toe en op een later tijdstip kunt u in overleg een bezoek brengen aan de showroom. Uiteraard kunt u ook altijd bellen.

"Ooit begonnen als monteur en nu samen met mijn vrouw en 7 medewerkers verantwoordelijk voor het bedrijf"

Fons Thoonen

AL MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Thoonen Ramen Deuren Serres werd opgestart door Fons Thoonen in 1993, welke al vanaf 1981 ervaring had opgedaan in de ramen, deuren en serre branche.

Gestart als monteur en later voor zichzelf begonnen vanuit een kleine ruimte achter de woning, die dienst deed als showroom, kantoor en kantine. In 1995 werden in een boerenschuur de werkplaats en opslagruimte vergroot. Hoewel de kleine showroom niet de kans boodt de bezoeker het uitgebreide scala aan mogelijkheden te laten zien, stond Thoonen toch al snel bekend als een betrouwbare partner met een uitgebreid en mooi productassortiment.

Sinds 2005 heeft Thoonen de beschikking over een nieuwe nostalgische showroom en kantoorgedeelte in een aangelegen oude verbouwde boerderij. Diverse voorbeelden van ingerichte serres, schuif- en voordeuren en ramen in een breed scala aan kleuren zijn hier aanwezig.

VEILIGHEID

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

BETROUWBAARHEID & SERVICE

ALLES IN EIGEN HUIS

OVER ONS

Thoonen is specialist op het gebied van ramen, deuren en serres voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zij staat niet voor snelle verkooppraatjes, maar voor eerlijke tekst en uitleg over een hoogwaardig en degelijk product.

Thoonen plaatst de producten met vakkundige montagemethodes, uitgevoerd door onze eigen montagemedewerkers.

De klant iets extra’s bieden, dat is het idee. Zowel in product als in service, maar vooral ook in advies wil Thoonen haar klanten iets extra’s bieden.

De medewerkers van Thoonen geloven namelijk in met toewijding en plezier werken, aan stijlvolle producten van de allerhoogste kwaliteit.

Het streven van Thoonen is ook leveren van een kwalitatief goed en mooi totaalproduct, dat tot stand komt met advies van de specialist en de wensen van de klant.

Of het nu gaat om kunststof of aluminium kozijnen, deuren of serres voor zowel nieuwbouw als renovatie maar ook diverse andere producten zoals zonwering, screens, rolluiken, horren en garagedeuren.

Tot het najaar van 2004 konden klanten op afspraak terecht in de kleine showroom aan huis bij de familie Thoonen. Vanaf het voorjaar van 2005 is er echter een nieuwe showroom geopend in een verbouwde historische stolpboerderij.

Hier kunt u van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur terecht. In de avonduren en op zaterdag kan ook in overleg. Op maandag is onze showroom GESLOTEN

Voor een eerlijk en gepast advies werken we het liefst, ook overdag, op afspraak. In de showroom vindt u diverse voorbeelden van ramen, deuren en overkappingen, maar ook rolluiken, zonwering en screens.

WERKWIJZE IN 5 STAPPEN

Thoonen verkoopt en monteert ramen deuren en serres. Dit is niets bijzonders, zo zijn er meer, maar Thoonen zelf is wel bijzonder. Dat komt door de manier van werken, de omgang met klanten en de gebruikte materialen. Duurzame en optimaal geisoleerde profielen waarborgen een hoog leefcomfort. Ook de keuze van het glas is hierbij zeer belangrijk.

ADVIES OP MAAT

U kunt onze showroom bezoeken of indien u interesse heeft kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis. Onze adviseur kan dan al uw vragen beantwoorden over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

HET INMETEN

Nadat uw eisen en wensen zijn omgezet in een opdracht, wordt er een afspraak gemaakt om bij u thuis te komen inmeten.

Zodra het nodige opmeetwerk is verricht zullen de verkregen gegevens aan de afdeling werkvoorbereiding worden overgedragen.

DE PLANNING & WERKVOORBEREIDING

De afdeling werkvoorbereiding zal eerst het werk inplannen. Hierbij wordt geïnventariseerd welke materialen er nodig zijn, hoe het product gefabriceerd dient te worden en hoeveel tijd dit alles in beslag zal nemen. Vervolgens wordt het werkplan tot in detail uitgewerkt. Het gaat hierbij vaak om tekenwerk en soms ook om het aanvragen van een bouwvergunning (bij serres).

Vervolgens worden de productiepapieren uitgedraaid. De benodigde materialen worden besteld of er wordt gereserveerd in de voorraad.

DE PRODUCTIE

Zodra alle materialen binnen zijn en het werk voor productie ingepland is, wordt begonnen met de fabricage. Is de order gereed dan wordt deze in een opslaghal klaargezet.

De dag voordat het montageteam de producten bij u komt monteren wordt de aanhanger geladen met de producten en het bijbehorende glas.

DE MONTAGE

Op een van tevoren overeengekomen tijdstip zullen de monteurs van Thoonen de bestelde producten bij u komen plaatsen. Op de dag van montage hoeft men alleen de aanhanger aan de montagebus te koppelen, naar u toe te rijden en de Bohaco producten te monteren.

Als de producten gereed zijn, zal een van de monteurs met u het werk controleren. Pas als alles naar wens is gaan de monteurs naar huis. U achterlatend als een tevreden klant.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij kijken graag met u mee wat het beste past bij uw situatie. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor goed advies. U bent welkom in onze showroom in Sint Agatha.

SPECIAAL VOOR DE KINDEREN

Download hier de kleurplaat van Thoonen Ramen Deuren Serres